gene false Cupio review


La multi ani din nou si multa sanatate tuturor !!!!!!!!!!!!!

Nu ne-am mai auzit de 1 an 🙂

Asadar astazi a venit momentul  sa fac un review genelor false tip banda Feelingscupio_lash_natural_n301 de la cupio

Mereu mi-am dorit gene lungi iar din pacate nu prea s-a putut asadar incepusem sa ma indrept spre  genele false ,asa ca intr-o zi am intrat in Sephora si mi-am luat primele mele gene false tip banda din par natural ajunsa acasa cam o ora m-am chinuit sa le aplic dar degeaba, deoarece nu am reusit sub nici-o forma in plus la fiecare eroare de a reusi sa  o aplic, geana se deforma si acele firicele de par isi stricau forma ,asa ca am decis in acel moment  ca genele tip banda nu sunt de mine si am  renuntat… pana intr-o zi cand mi-a fost dat sa incerc genele celor  de la cupio    .

Cu aceste gene a fost diferenta uriasa, spre surprinderea mea aceste gene le-am aplicat extrem de usor  si extrem de repede ,in nici un minut 🙂 fata de genele de la Sephora acestea erau mult mai deses frumos curbate si spre surprinderea mea cand le-am dat jos nu si-au pierdut din forma deloc, firicelele erau la locul lor ca si cum nici nu ar fi fost aplicate deloc.

Descrierea celor de la CUPIO :

Genele false CupioLash Natural sunt gene false profesionale tip banda confectionate 100% din par natural sterilizat. Datorita calitatii superioare, genele false CupioLash Natural, sunt foarte usor de aplicat si pot fi reaplicate de nenumarate ori.Genele false CupioLash Natural sunt foarte usoare, nu se simt cand sunt purtate si sunt depozitate intr-o cutiuta perfecta pentru pastrarea sigura si igienica a genelor pentru utilizari ulterioare.CupioLash Natural sunt ideale atat pentru un machiaj natural, cat si pentru un machiaj de seara. Datorita aspectului natural si calitatii superioare, genele false CupioLash Naturals sunt folosite de make up artisti.

Parerea mea:

Imi plac extrem de mult si de acum voi folosi mai des gene false,imi plac  mult pt ca sunt din par natural (imi place cam tot ce e natural)si chiar arata natural asa ca pot fi purtate si ziua fara nici-o problema ,imi plac ca se imbina perfect cu genele naturale ,nu isi pierde forma chiar daca au fost folosite ,intr-un cuvant sunt superbe si merita incercate .Eu le-am folosit impreuna cu adezivul acesta : Adeziv gene false Negru 5

Informatii:

Genele sunt  din par natural sterilizat si se gasesc aici : Gene false banda CupioLash Feelings .

Dimensiuni:

Interior:  9mm;

Mijloc:    12mm;

Exterior: 11mm.

Instructiuni de folosire:

1. Puneti genele false la baza genelor naturale. Daca genele false sunt prea lungi, taiati cat e nevoie din coltul exterior a genelor.

2. Aplicati adeziv pe toata lungimea genelor false si asteptati 60 de secunde.

3. Aplicati genele false la baza genelor naturale si presati cateva secunde pentru o lipire sigura. Genele false nu vin insotite de adeziv. Adezivi recomandati : Darkness negru sau transparent.

Pret: 16,90 RON

Atat aceste gene cat si alte modele, le gasiti pe site-ul: http://cupio.ro/

In curand voi face un review si extensiilor de gene medii.

Imi cer scuze pt claritatea pozelor dar sunt facute cu un telefon chinuit:)) 010120061125010120061121In poze genele nu au fost rimelate deloc 🙂

Ne auzim….:*

Advertisements

4 thoughts on “gene false Cupio review

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s